Pood
0

Kasside Turvakodu

LIBLIKAS – 25.02.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Sügisel saabus meie hoole alla üks imekaunis kolmevärviline kiisutirts, kelle päästsime ühe Tallinna sadama territooriumilt. Kassikene oli ilmselt sünnist saati seal elanud ja näinud vaid tehnikat ja tolmu, kuulnud müra ja kolksatusi. Ta ei teadnudki, et tegelikult peaksid kiisud tundma pehmeid paitusi ja sooje pesasid ning kuulma hellitavaid sõnu, mis nende ülimuslikkust kinnitavad.

Kassitirts, kelle nimeks ristisme Liblikas, elas turvakodus esialgu vaid peidus. See oli ju tema jaoks tuttav elukorraldus – kui sadamas töö käib ja inimesed liiguvad, on ohutum peidus olla. Kui masinad vaikivad ja algavad öötunnid, siis on aeg söögiretkele minna…

Varsti sai aga Liblikas aru, et turvakodu ei olegi selline koht nagu sadam. Siin tasus hoopis inimese nähes välja pugeda, sest siis võis saada head ja paremat söögiks, siis jagatakse paitusi ja öeldakse kõige ilusamaid sõnu. Nii võttiski Liblikas julguse rindu ja ronis ühel päeval pesast välja. Esialgu vaatas Liblikas inimest teisest toast üle ukse. Seejärel julges juba astuda sammu tuppa ning enne kui arugi saime oli Liblikas paikäe otsa komistanud! Jah, just, nii kiiresti sai temast paikass! Muidugi on Liblikas vahel ikkagi veidi uje, aga selleks, et kellelegi täielikult oma süda kinkida, ootabki ta päris oma inimest!

Liblikas saab hästi läbi ka teiste kassidega, seega võiks tema kodus veel mõni lustlik karvapall ees oodata!

Kodupakkumisi ootab Liblikas aadressile info@kassideturvakodu.ee

Liblikas on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 29.10.2021.

Vaata videot Liblikast siit ja siit