Pood
0

Kasside Turvakodu

TÕNISSON – 26.03.2023

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Mõmmikkasside kogukond on turvakodus küll alati üüratu ning meil on suurim heameel, kui saame taas mõne mõmmiku tänavalt uuele elule aidata. Üks vahva mõmmik on meie Tõnisson, kes vahetult enne 2021. aasta jõulupühi tänavalt ära pääses ning nüüdseks meie kiisutuppa kodu ootama on kolinud.

Kui algul vaatas meile vastu susisev ja pettunud poiss, ei teadnud me, kui kiiresti Tõnisson oma tegeliku pale meile avab! Läks mööda vaid mõni nädal, kui sellest ettevaatlikult poisist sai turvakodu üks suurimaid paipoisse. Kui Tõnisson pailõksu langeb, siis algab üks suur pugemine ja keerutamine. Sageli peame Tõnissonile turvavõrku mängima, sest suures paihoos võib kassike märkamatult lausa pesast maha kukkuda.

Tõnisson on paimaias, sõbralik inimeste ja teiste kassidega ning üks tõeline hurmur. Muidugi ei saa mainimata jätta tema vallatuid kehakurve, mis võiksid kodus pigem tervislikku toitumist jälgida, kui et stressisöömisel veel suuremaks paisuda.

Kui Sina igatsed endale ühte suurt musikassi, siis tule paku Tõnissonile päriskodu!Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Tõnisson on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 17.12.2021.

Vaata videot Tõnissonist siit