Pood
0

Kasside Turvakodu

SAVANNA – 16.11.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Savanna on noor ja kaunis kassitirts, kes saabus meie hoole alla Laitsest. Õnnetu karvapall ei teadnudki esialgu, mis asi on hool ja turvaline peavari. Oli ta ju beebist peale tänaval elanud, talunud näpistavat külma ja kõrvetavat kuumust, tühja kõhtu ja hädaohtu. Turvakodus see kõik aga muutus…

Esialgu sai Savanna tunda pehmeid pesasid. Kuigi kassitirts inimesi veel pelgab, sattusime varakult peale pesas kõht püsti pikutavale Savannale. No ju siis sai talle ruttu selgeks KUI mõnus on oma pesake! Kui ta sai teada, kui mõnus on päev, kus saab regulaarselt sööki, oli Savanna sisuliselt müüdud. Nüüd jälgib ta uudishimulikul pilgul inimesi ja ilmselt pole kaugel aeg, kui ta saab selgeks kui mõnus on paikäsi ja inimese armastus! Meie arvame, et seda viimast võiksid talle õpetada juba sina, Savanna südamesõber!

Teiste kassidega on Savanna suur sõber, seega oleks tal hea meel, kui kodus ka mõni karvapall ees ootaks. Üheskoos on ju vahva mängida, päevi mööda saata ja oma perele vahvaid kujundmagamise poose esitleda!

Savanna ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Savanna on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 01.09.2021.