Pood
0

Kasside Turvakodu

ESKIMO – 04.10.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!

JÄÄKARUKASS ESKIMO OMA IGLU OTSINGUL! 🥰

Kas Teie teadsite, et Kasside Turvakodu pakub peavarju ka ühele hüljatud jääkarule? Kui aus olla, siis tegelikult ei ole ta küll päris jääkaru, aga peaaegu jääkaru mõõdu annab välja küll. Head kassisõbrad ja kaasaelajad, palun lubage esitleda – jääkarukass Eskimo!

Eskimo on vahva lumivalge kassipoiss, kelle kohta võib küll varsti öelda, et „100 kilo meheilu“. Eskimo on tõeliselt mõnus nurrumootor, kelle suures kehas on ka üüratult suur süda. Eskimo armastab inimese tähelepanu ning turvakodu kassikambritesse astudes võid kindel olla, et kui Sina teda veel märganud ei ole, siis tema on Sulle juba ammu käpa peale pannud. Eskimo tuleb lihtsalt ise inimese juurde ja nurub tähelepanu kuniks inimene oma püha kohuse täidab. Seejärel hakkab tal peale tõeline valimiskampaania järgnevas stiilis: „Hei, vali mind, võid mulle kindel olla!“ ja „ Kui Sa mu kohe koju viid, siis ma luban, et võtan veel 2 kilo juurde!“ ning samuti „Milleks võtta mõni kassipoeg, kui minuga saad Sa sisuliselt 5 kassipoega?!“.

Kui Eskimo valimisloosungid avaldasid Sulle mõju, siis tule talle külla! Ehk oled just Sina see, kelles kassipoiss oma mõttekaaslase leiab!

📌Kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Eskimo on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Videot Eskimost saad vaadata siit