Pood
0

Kasside Turvakodu

MAIKEN – 25.03.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

2021. aasta sõbrapäeval saabus meie hoole alla üks väikene ehmunud kassitirts. Transpordipuuris ringi vaadanud kassitirtsu silmades oli kummaline helk – ühteaegu vagur, aga samas lootusrikas. Mis koht see selline on? Miks minust hoolitakse? Keegi asetas mu pehmesse pessa ja pani toidukausi ette… Miks ta seda teeb? Mulle? Maikenile? Vaikselt hakkas kassitirts Maikenis süttima lootuskiir – kas ehk mulle on ka hooliv kodu loodud?

Nüüdseks on Maiken meie hoole all olnud juba rohkem kui 2 aastat, kuid tema hingesugulast ei ole siiani meie juurde saabunud. Maiken muutub aga aina kurvemaks. Ta lihtsalt ei ole seda sorti kass, kes armastaks väga suurt kasside seltskonda. Maiken hoiab omaette pessa ja kössitab seal. Need hetked, kui vabatahtlikud kassitirtsu silitavad, on tema päeva tipphetked, kuid me ei ole ju koguaeg kohapeal. Nii kurvastabki Maiken enamiku päevast ihuüksi pesas ja üritab end märkamatuks teha. Maikenil ei oleks midagi ühe kodus ees ootava sõbraliku kassikese vastu, vastupidi, seesugune kiisu aitaks paremini kodus kohaneda, kuid kärarikas kasside seltskond turvakodus on tema jaoks liiga palju.

Iseloomult on Maiken väga malbe ja paimaias. Eranditult iga kord turvakodusse sisenedes on just Maiken see, kes tuleb saabujaid peamüksudega tervitama ja paitusi noolima. Kõige toredam oleks, kui kassitirts saaks edaspidi paitusi noolida juba oma kodus ja oma perekonna keskel!

Hea sõber, kui Sina sooviksid pakkuda päriskodu ühele malbele triibulisele kassitirtsule, kes vajab elus toetavat hingesugulast, siis võta Maiken oma kaitsva tiiva alla kogu eluks!

Maiken on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 14.02.2021.

Maiken ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Vaata videot Maikenist siit