Pood
0

Kasside Turvakodu

LARSEN – 25.11.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

MA OLEN BOSS…. BOSS LARSEN! JA MA VÕIKSIN OLLA SINU OMA!

Hei, Sina šarmikas inimene! Jaa, sina seal teisel pool ekraani. Sa tundub päris vahva tüüp ja ma usun, et meil oleks teineteisele nii palju pakkuda!

Ma olen Larsen, boss Larsen. Aga omadele Lars või nunnupall või musirull… Ega need viimased nimed just aukartust ärata, aga pole hullu, kui meist südamesõbrad saavad, võid sinagi mind nii kutsuda.
Ah, et millist partnerlust ma otsin? Ikka eluaegset sõprust ja pühendumust. Sellist, kus teataks, mis on minu hind ja mina tean, mis on sinu! Mulle meeldiks selline “ma-ei-saa-sinuta-elada” sõprus, kus mu südamesõber iga päev ahhetaks, et kuidas küll temale selline õnn naeratas ja ta minu endale sai!
Mõni võib ju mõelda, et turvakodu presidendiks olemine teeb uhkeks ja olengi päriselt nii boss nagu pildilt paistab… Aga teate, petukaup. Nagu suunamudija elu pole selline nagu ta internetis näitab, on minugi sotsiaalmeediaplatvorm petlik! Nimelt… Oeh, ärge kellelegi rääkige, aga ma olen turvakodu kõige suurem pehmo! No ikka selline, et poen sülle ja kurgu alla ja igale poole… Peaasi, et koguaeg palju armastust on tunda!

Siin turvakodus on aga asjad jamasti. Ma ei saa pooltki nii palju armastust, kui ma tahaks. Räägitakse, et ”teised kassid vajavad ka tähelepanu”…. Kõlab küll haleda vabandusena.
Ühesõnaga, tule mu südamesõber ja paneme piimakokteilid ühte kappi!

Larsen on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 20.04.2021.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee

Vaata videot Larsenist siit