Pood
0

Kasside Turvakodu

MÄKSU – 16.12.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

ÕNNETUSE TÕTTU SILMA KAOTANUD PAIMAIAS MÄKSU OTSIB HELLA KODU!

Kuidas küll aeg lendab?! Väikene Mäksu saabus meie hoole alla juba aasta tagasi – ta oli uje, tagasihoidlik ja vigastatud. Mäksu pidi läbima silmaoperatsiooni ning nüüd ongi ta kui väikene Silver Ükssilm.

Selle pika aasta jooksul on kassipoiss läbi teinud väga suure arengu. Arglikust ronimispuu alla peitjast on saanud ronimispuu kõrgematel astmetel logeleja, kes heameelega paitusi naudib. “Kas Sa rohkem mind ei paitagi?” küsib Mäksu, kelle üksik silm anuvalt inimese poole vaatab. Paisõltuvusse on ju nii kerge langeda, kui oled selgeks saanud kui mõnus seesugune massaaž on! Mäksu naudib paitusi täiel rinnal ning enamikul, kes Mäksut nüüd esimest korda kohtavad, on raske uskuda, et kunagi oli kassipoiss veel kartlik. “Mismoodi? Tema? Ta ju poeks lausa peopessa kui mahuks!”.

Mäksu saab läbi ka teiste kassidega ning eelistaks, kui päriskodus ootaks teda ees just mõni hell liigikaaslane. Väga aktiivsed ja pealetükkivad kassid Mäksule ei meeldi, sest tema ise on hell ja malbe. Aga koos pesas nosutada või üheskoos natuke palli veeretada, meeldib Mäksule küll väga.

Kui sooviksid Mäksule päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Mäksu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 30.04.2021.