Pood
0

Kasside Turvakodu

BARBARA – 18.02.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kui vaadata sõnaraamatus, mida tähendavad sõnad “malbe” ja “õrn”, võib sealt tagant selgituse asemel leida hoopis meie armsa Barbara pildi. No ta lihtsalt on üks kõige malbem ja õrnem olevus maailmas üldse! Millegipärast vahel on nii, et mõni kassike tundub nii sulgpehme ja õrn, et ei julgeks teda katsudagi, aga samas nii nunnu, et… tegelt tahaks puruks pigistada. 🙂

Barbara saabus meie hoole alla 2021. aasta kevadel. Ta oli tilluke, ettevaatlik ja äraootav. Tema silmist võis lugeda nii paljut. Seda, kuidas ta pidi juba kassipojast peale nälja ja külmaga tänaval võitlema. Seda, kuidas ta ei tea, kas elul on temale midagi head varuks. Kuid natukene oli näha tema silmist ka kergendust – lootust, et nendele katsumustele saabus lõpp ning soe peavari aitab kustutada koledad mälestused tänavaelust.

Turvakodu hoole all ta on nautinud inimeste tähelepanu, kosutavat suutäit ja teiste kasside kaisus tukkumist. Iga päev tabab Barbara enda aga mõttelt, mida on elul talle varuks? Pidevalt võtab keegi turvakodust kodutee käppade alla, kuid temaga pole veel nii juhtunud. Miks teda ei märgata? Kas talle polegi kodu ja oma inimest?

Barbara saab hästi läbi teiste kassidega ning saab neilt väga palju tuge. Tal oleks hea meel, kui päriskodus ootaks teda mõni sõbrake!

Tule talle külla ja näita talle, et elul on talle väga palju varuks!
Kingituseks võid anda talle päris oma kodu!

Kodukirju ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee. Barbara on kiibitud, vaktsineeritud ja steriliseeritud. Turvakodus on ta alates 21.04.2021.