Pood
0

Kasside Turvakodu

PÄÄSULI

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

PÄÄSULI OTSIB PÜSIVAT PESAKEST JUBA 2 AASTAT!

Väikene vahva Pääsuli saabus meie hoole alla juba mitu aastat tagasi Sillamäe kiisukolooniast. See ilusate ümarate silmadega kassitirts paistis kohe teiste seast silma, sest seesuguse ümmarguse näoga nunnupalli kohtab ju harva. Oleme harjunud nägema ümarate nägudega kõutse, aga kiisutirtsude seas on see haruldus.

Väikene Pääsuli oma ilust aga veel ise aru ei saa. Tema hoopis pistab oma ninanöpsu sügavale pessa ja üritab end nähtamatuks teha. Tänaval ju see sageli õnnestus ja keegi ei teadnudki tema olemasolust, kuni viimaks kiisuinglite teele jäi.

Turvakodus õpetame Pääsulile enesekindlust, tugevust ja paituste võlujõudu, et temagi ühel päeval usuks, et ta on oma perekonda väärt. Kõige kiiremini saaks see muidugi selgeks siis, kui Pääsuli päriselt koju läheks. Mis siin enam selgeks õppida, kui kogemused enda peal ette näidata!? Seetõttu ootamegi väga SINU kirja, mis oleks adresseeritud just Pääsulile!

Kassitirts saab väga hästi teiste kassidega, ta on õrn ja malbe ning tunneb iga päevaga aina rohkem inimese vastu huvi. Õigepea lõpetab Pääsuli paikursused ja näitab kõigile, mis puust ta tehtud on. 😉

Kui Sina sooviksid Pääsulile kodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee