Pood
0

Kasside Turvakodu

KLAUDIA – 22.04.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

22Kui Klaudia Turvakodusse jõudis, seisis ta klassikalise küsimuse ees nagu kõik tänavalt tulnud kassid. “Lubada pai teha või mitte lubada?” arutles ta endamisi. See on varjupaiga asukate hulgas alati kuum teema ning Klaudia ümber kogunes kasside summ nagu muistsel Rooma Foorumil.

“Lubada! Pai on tore ja hea!” hõikasid vanad olijad. “Mitte mingil juhul!” vaidlesid uustulnukad. “Pai on kolmepealine lohe kes tuld sülgab!” “Mis linnalegende te räägite?” pahandasid esimesed. “Tänaval teadjamoorid hoiatavad!” kaitsesid end teised.

Klaudia lapiline peake hakkas vaidluse mõjul ringi käima ning vajus käppadele. Kiisuke uinus ja ärkas alles mõne aja pärast – ning, oh koledust, tema suunas liikus Paikäsi! Rooma Foorum aga oli vahepeal laiali läinud – ning Klaudia polnudki teada saanud mis otsuse nad langetasid pailubade poliitika kohta!

Ähmis Klaudia langetas saalomonliku otsuse – et laseb pai teha, aga igaks juhuks hästi arglikult. Vabatahtlikud muidugi kandsid selle kohe paksu markeriga paide edetabelisse, sest tänavalt tulnud kassi esimene pailuba on alati suur sündmus. Tänaseks on Klaudia pai-tabelis juba rohkesti rohelisi linnukesi. Nurruke on paide asjus küll veel pisut ebalev – kuid veendumus et Paikäsi ei ole tuldsülgav lohe kasvab iga päevaga.

Kaunitar Klaudia leiti Kiviõli tänavatelt ning saabus Turvakodusse Kohtla-Järve varjupaigast. Kassineiu on hella iseloomuga ja väga sõbralik; talle sobiks rahuliku atmosfääriga kodu. Praegu on nurruke arusaadavalt veel uje, kuid meie arvates on tal kõik eeldused areneda vahvaks kodukiisuks. Nagu alati, palume tulevaselt Oma Inimeselt kannatlikkust, et tänaval kasvanud kiisuke saaks temale sobivas tempos inimkoduga kohaneda.

Klaudia on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 08.04.2021.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.