Pood
0

Kasside Turvakodu

LATTE – 13.03.2024

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

JÄÄ HÜVASTI, KALLIS LATTE!

Oh, kallis, meie ühine teekond algas juba rohkem kui 3 pikka aastat tagasi. Siis, kui saime teate Narvas hulkuvast pikakarvalisest kassipoisist, kes vajas kiiresti abi.
Võtsime Su enda hoole alla, Sa astusid paikursustele ning ühel päeval oli sellest ehmunud poisist saanud tõeliselt suursugune ja kuninglik kassipoiss, kes armastas mängimist ja paitusi. Ootasime pingsalt, millal tuleb Su südamesõber, sest Sa olid lihtsalt… lihtsalt maagiline!
Kuni järsku tõmmati meil vaip alt ja kartsime, et kaotame Su igaveseks. Muutusid järsku kurvaks ja omaette hoidvaks ning loomaarsti visiidi käigus selgus, et Sul oli FIP. Pärast mitmeid kuid kestnud pikka ravi Catclinicus tulid Sa meie juurde tagasi nagu uus poiss. Sa võitlesid ja võitsid! Sul oli uus võimalus. Uus võimalus leida päris oma kodu.
Kuid seda kodu ei tulnud ega tulnud ega tulnud…
Mõni aeg tagasi Latte tervis halvenes taas. Erinevad suuprobleemid, neerupuudulikkus. Oli selge, et talle ei sobi kassitoa keskkond ning ta vajab kodusoojust, et oma tervis kontrolli alla saada.
Sel ajal kui me kõik Lattele kaasa elasime, temaga koos lootsime ja ootasime, kasvas ta meile tugevalt südame külge. Kuid ühele meie seast tähendas Latte sõnulseletamatult rohkem. Kui Latte tervis halvenes, otsustas meie armas vabatahtlik Susanna talle oma kodu ja südame avada. Nii rändaski Latte mõned kuud tagasi Susanna juurde hoiukodusse, kuid nad kumbki ei teadnud, et tegelikult läks Latte oma koju… Kodu on ju see, kus on tingimusteta armastus ja kodusoojus. Kodu on turvapaik. Ja just seda Latte jaoks tema “hoiukodu” oligi.
Latte nautis magamist pehmetel patjadel, võttis päikesevanne aknalaudadel ning seltsis teiste kassidega. Uuesti tärganud elurõõmust andsid märku säravad silmad ja eriti kohevaks läinud kasukas.
Kuid haigustel on oma kavalad plaanid… Loetud nädalapäevad tagasi Latte seisund halvenes ning eile ei andnud arstid talle enam lootust.
Oma armsa südamesõbra käte vahel lahkus Latte igavikuteele.
Aitäh, Latte, et saime need pikad aastad Sulle kaasa elada, Sind aidata ja armastada.
Aitäh, Susanna, et Lattele kodusoojust kinkisid. Ilma Sinuta ei oleks ta seda iial kogeda saanud.

Jää hüvasti, kallis Latte!

Me ei unusta Sind kunagi!