Pood
0

Kasside Turvakodu

TUPLA – 09.08.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Piuh-pauh, pane hästi tähele, noormees! Sina pead siit minu käpakoolist ühe hea õpetuse saama. Kas tahad olla üks aktiivne ja vinge kodukass, kelle trikke pere igal õhtul filmib ja instagrami postitab?” küsis entusiastlikult meie Punasaba, kes kasside käpakooli “Kruskid” veab. Nimelt soovib Punasaba oma noorukestele järgijatele kõik oma paremad trikid selgeks õpetada enne kui päriskoju läheb. Nooruke Tupla on seni Punasaba lemmikõpilane. Tupla oskab juba hästi Punasabaga mürada, teab kuidas tuleb teine neljakäpaline nurrik sabaga võttesse tõmmata ja siis vastavalt vajadusele kas pead limpsida või hoopis natukene mürada.

Ilmselt on Tupla Punasaba lemmikõpilane seetõttu, et ta on Punasabaga väga sarnane. Mõlemad punased vahvad poisid on aktiivsed, lustlikud ja peidavad endas imeliselt kihvti iseloomu. Ega naljalt pole just Punasaba saanud kasside käpakooli direktoriks ja Tupla parimaks õpilaseks!

Kui Sina sooviksid meie vahvale Tuplale päriskodu kinkida, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Tupla on noor kass, kes esialgu on veidi uje, kuid naudib ka rahulikumal hetkel paitusi – no siis kui direktor Punasaba väikse vahetunni annab. 🙂

Tupla on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 08.02.2021.