Pood
0

Kasside Turvakodu

AURA – 23.02.2023

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Jah, sa lugesid õigesti – Aura on turvakodu kõige MAALILISEM kassitirts. Mida see siis tähendab? No meie jaoks tähendab see seda nagu keegi oleks Aura valmis maalinud. Just nii ideaalselt täpsed on tema laigud ja triibud, mis teda kaunistavad. Vahel on selline tunne nagu oleksime vabatahtlikud hoopis KUMUs või ERM-is, kus lihtsalt jääd ühte teost imetlema ning ajataju kaob. Meie Aura on täpselt niisama maaliline, et talle otsa vaadates võib sellesse kaunisse kasukasse lausa uppuda!

Aurakene on malbe ja rahulik kassitirts, kes on turvakodus oma kodu oodanud õigepea juba 2 aastat. Me ei tea, miks keegi teine tema ilusat kasukat ja hella hinge ei märka. Ehk kardetakse Aurale kodu pakkuda, sest ta on veel tagasihoidlik ja vajab paikassiks saamiseks selle ühe ja õige inimese südant? Meie loodame, et see inimene tuleb kiiresti, sest Aura kõrvakesed juba kibelevad paikursusele paitusi saama!

Aura on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Uut kodu ootab alates 22.09.2020. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.