Pood
0

Kasside Turvakodu

KLEO – 04.11.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!04

Oleme enneolematu mure ees. Meie hoole all on hetkel kaks diabeetikust kassi, kes ootavad meie kassitoas oma võimalust. Need on Kleo ja Vidrik.
Kõik ju teavad, et turvakodu ei ole mitte ühelegi kassile õige elupaik, veel vähem haigele kassile. Kuidas võidelda oma elu ja tervise eest, kui elad koos 60 teise kassiga? Kui mõnel päeval tunned end nii kehvasti, et tahaksid lihtsalt oma inimese kaissu pugeda… Kui mõnel päeval tahaksid lihtsalt, et keegi Sinu peakest silitaks ja käppa hoiaks…. Teame ju kõik, kuidas füüsilise tervise hoidmises mängib väga suurt rolli ka vaimne tervis. Lihtsalt teadmine, et oled hoitud ka siis, kui Sa üksi enam ei jaksa, võib muuta väga palju..
Aga mis teha siis, kui Sul ei ole oma inimest?
Meie Kleol on suur elutahe, painälg ja igatsus OMA inimese järele. Kuid meie oleme teda alt vedanud, sest me ei ole suutnud talle veel oma inimest leida. Tule Sina meile appi ja täida Kleo unistus!
Seoses koroonaviirusega liiguvad inimesed vähem ringi ja püsivad rohkem kodus. Seetõttu on meil just nüüd suur-suur lootus, et just SINA, kes sa varem oled kahelnud hoiukodu pakkuda, haarad nüüd võimalusest! Ehk võiksid Sa just sellel aastal teha oma elu kõige olulisema ja ilusama jõulukingituse – kingid Kleole hoiukodu, mis muudaks tema elu!
Kleo vajab hoiukodus diabeedi kontrolli all hoidmiseks insuliinisüste. Tegemist on väga lihtsa protseduuriga, sest insuliinisüstal on nii tilluke ja kergesti käsitletav vahend, et kõik saavad sellega hakkama. Meie lubame Sind alati aidata nii nõu kui jõuga, ulata lihtsalt Kleole oma abikäsi!

Kui Sina saaksid Kleod aidata või soovid lisainfot Kleo osas, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee