Pood
0

Kasside Turvakodu

LAPI – 07.04.2021

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!07

Turvakodu juhtivad tegelased rüüpasid närviliselt kohvi, mobiiltelefonid kõrva ääres. “Suur pahandus võib tulla!” arutlesid nad. “Lapi on päris kindlasti New Yorgi Moemajast ärakaranud modell. Nad võivad meile soolase trahvi kaela määrida!”

Kassipoisil on nimelt seljas väga omapärane asümmeetrilise disainiga ülikond: üks külg on valge, teine aga kaetud laikudega nagu mustvalgel lehmal. Just selliseid kauni ja ebatavalise välimusega modelle jahivad Ameerikamaa moegurud!

Kiire SMS Lapi pildiga selgitas et kassike siiski ei kuulu lombitagusele agentuurile – küll aga pakkusid nad fotot nähes eestimaisele nurrikule otsekohe tööd algaval moenädalal.

Lapi muidugi lükkas pakkumise tagasi. Sillamäe kolooniast päästetud kassike ei ihka au ja kuulsust vaid ainult sooja ja pehmet kodu. Siiski teatas nurruke et hea meelega pakub ennast esindusnäoks kodumaisele kampaaniale: “Kõik kodutud kassid on head ja ilusad ning Kodu pakkumine neile on trendikas!”

Käitumiselt on Lapi veel tagasihoidlik ja arglik, kuid paisid lubab juba teha ning naudib neid. Oleme kuulnud et Paikasside Kursustel tõstab alati käppa ning saab häid hindeid. Arvestades senist progressi arvame et temast saab peagi viieline kodukiisu-kandidaat. “Või koguni üks väike sarmikas röövel kes inimloomad oma käpa ümber keerab,” oletavad mõned vabatahtlikud.

Paneme tulevasele Oma Inimesele vaid südamele, et nagu kõigi tänavalt tulnud kasside puhul tuleb kiisukesele inimkoduga harjumiseks piisavalt aega anda.

Lapi on vaktsineeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.