Pood
0

Kasside Turvakodu

TONDU – 14.11.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

SUURE ARENGU LÄBINUD TONDU OTSIB KODU! 

Kui Tondu meile saabus, puges ta köögis oleva pesakasti kõige tagumisse nurka ning voltis oma keha, käpakesed ja saba nii tillukeseks, et need oleks mahtunud kokkumurtud vihikulehele. Kui keegi üle pesakasti serva kiikas, üritas ta ennast veelgi väiksemaks voltida: tundus, et kassikese suurimaks hirmuks oli kedagi pahandada, kui ta liiga palju ruumi enda alla võtab.

Elu kodutu olendina oli Tondus tekitanud nii sügava alaväärsustunde, et ta hakkas ennast pidama olematuks kassiks, kel pole õigust kohale Päikese all. Kuid möödusid päevad ja kuud ning Tondu silmis hakkas sädelema väike lootuskiir. “Söögikausid? Pehmed pesad? Mänguasjad? Ma vist olen siiski aadlisoost! Ehk on mulle ka oma kodu ja südamesõber määratud?”

Tondu võttis kätte ja läks paikursustele. Eeskujuliku kiisuna läbis ta algkursuse mängleva kergusega ning esimesed paitused on ammu vastu võetud. Tondu tahaks oma hiilgavat õppevõimet ka eluülikoolis näidata – päriskodus, kus õppida esimest korda elus tundma kodukassielukest, oma inimesi ja perekonda kuulumist. Tondus on kõik kodukassile omane olemas, vaja on vaid kodukest!

Kassike on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 25.08.2020.Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee