Pood
0

Kasside Turvakodu

MÜSTIKA

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

3,5 AASTAT KODU OODANUD MÜSTIKA ON NÄHTAMATU – KES KINGIKS TALLE KODU!?

Meie kallis Müstika saabus turvakodusse juba 2020. aasta maikuus. Esimest korda elus oli teda märgatud, tänavalt ära päästetud ja turvakodu sooja pessa toodud. Kuid nii kauaks seda märkamist kestis, sest alates sellest on Müstika olnud nähtamatu. Ta on alati kadunud kuhugi tahaplaanile nagu… Nagu teda ei olekski.

Jah, Müstika on must kassitirts, mis ei aita just eriti silmapaistmisele kaasa. Kui üksteise järel silkavad mööda mustad kassid, siis tõepoolest võib kassihuviliste jaoks tunduda nagu koguaeg jookseks mööda üks ja sama kass. Raske on ju mustadel kassidel vahet teha, kui neid alles esimest korda näed.

Aga tegelikult on meie Müstikas nii palju rohkem peidus, kui vaid see must kasukas, mis tema koduotsingutele kaasa ei aita. Müstika silmad räägivad nii palju – räägivad elukogemusest, tänaval nähtust ja kuuldust. Müstika elu on olnud kirju ja seal olnud rohkem seda, mida ei taha meenutada, kui seda, mida südame all igavesti mälestustes kanda. Kuid nüüd sooviks kassitirts ka elus õnne kogeda. Ta tahaks ka teada, mis tunne see on, kui sul on päris oma kodu. Kui keegi kutsub sind oma südamekassiks ning leiab, et elu ilma sinuta ei oleks enam kunagi sama.

Müstika ei ole seda inimest veel kohanud, aga ta väga tahaks. Äkki võiksid sina olla see, kes talle viimaks päriskodu pakub?

Müstika soovib rahulikku kodukest, kus võivad ees oodata ka sõbralikud nurrumootorid.

Müstika on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 17.05.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.