Pood
0

Kasside Turvakodu

LADY – 27.10.2020

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

LADY – TILLUKE HALDJATUPS OTSIB PÄRISKODU!

“Kukerpall! Suletutike! Pai-pai-pai, siit kõrva tagant! Konservi! Konservi! Huh, kõht sai täis, nüüd pallike, pallike! See mis voodi alla veeres! Oi, mis see on, pikk sall ja selle küljes inimene! Inimene-ee-ee, hihii! Mängi minuga! Huhuu, hahaa, hehee!”

Just selline on meie Lady, väsimatu väike karvapall. Kui teil pea hakkas natuke ringi käima siis meil ka. Kuid see on hea ringikäimine: Lady käitub nii nagu üks alla aastane elurõõmus kassilaps peabki käituma. Küllap liigse energia lihvib vanus hiljem maha ning Ladyst saab üks väärikas, lihvitud maneeridega kassiproua kes tunneb kõiki seltskondliku käitumise reegleid. Praegu aga rõõmustame tema ülekeeva energia ja ringisagimise üle mis paneb meie pea tuulelipuna keerlema.

Säravate nööpsilmadega süsimut kaunitar on pärit 40-pealisest kolooniast Kohtla-Järvel, kuid õnneks pole tal üldse mingit hirmu inimese ees. Kiisulaps näitab kõigi käitumisjoonte algeid mida soovitakse näha täiskasvanud kodukassi juures: sõbralik, suhtlemishimuline, paimaias, mängulustlik. Tervis on nurrukesel hea ning ta on just õiges eas et inimkodus elamisega hõlpsasti kohaneda.

Kui meie tilluke särasilm Sulle silma hakka, tule teda vaatama! Lady on saanud parasiiditõrje ja kiibi, enne uude koju minekut saab ka vaktsineeritud. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.