Pood
0

Kasside Turvakodu

KUUBIK – 04.03.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

 

ARMAS KUUBIK OTSIB KODU!

“Hei Kuubik, kuhu nüüd?” hingeldas vabatahtlikust paparazzo, kes nurrikut  mööda Turvakodu fotoaparaadiga jälitas.  “Miks sa pildi peale ei taha jääda?”

“Mina… Mis nüüd mina…” ütles Kuubik ja kalpsas jälle eest ära.

“Kuule Kuubik, nii ei saa!” noomis vabatahtlik. “Ei tohi kogu aeg teiste selja taha pugeda! Koju-saamise missiooni puhul liigne tagasihoidlikkus ei ole voorus!”

“Kas tõesti?” imestas pesasse peitu pugenud Kuubik ja jäi seekord kuulama. Vabatahtlik kasutas juhust ja tegi kohe “klõpsti” (see foto on ka siin kõrval portfoolios!). “No tule vaata kui kena poiss sa oled!”

Kuubik piilus fotot kaamera playback menüüs. “Kas see tõesti olen mina?”

“Aga muidugi. Vaata milline tore ümarik figuur, ning poos on lausa suurepärane!”

Kuubik pani käpa suu ette ja naeris. “Hi-hii, karv on mul küll eeskujulik. Nagu muruniitjaga pügatud.”

“Mitte ainult karv, sa ullike. Sa oled ülepea ilus ja tore. Pea seda meeles ja ära enam ennast peida.”

“Ma püüan,” pomises Kuubik kuulekalt.

Turvakodu lisab:  Kuubik on pärit Viimsi kolooniast ning harjunud olema osa rühmast – ta ei oska veel ennast kehtestada Inimese tähelepanu püüdmise osas. Tahame teda selles osas natuke aidata.

Teavitame et Kuubikul on palju häid omadusi: ta on tegelikult üks vahva ja elurõõmus tegelane, suur sõber teiste kassidega, uudishimulik ja mänguhimuline. Talle meeldib teiste nurrikutega hullata või kellegi kaissu magama pugeda. Nägus on meie kassi-noormees peale selle.

Inimese suhtes on tänavalt tulnud nurruke arusaadavalt veel tagasihoidlik ja arglik. Kuid nagu tavaliselt sellest saab üle  kannatlikkuse ja hea tahtega. Me ei näe ühtki põhjust miks Kuubikust ei võiks saada tore ümarik kodukiisu ning loodame väga et õige Inimene  märkab teda. Mainime ka et kassipoisile sobiks kodu kus mõni nurrik (või mitu) juba ees ootamas.

Kuubik on vaktsineeritud, kastreeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 11.08.2020.Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.