Pood
0

Kasside Turvakodu

KÄROL – 20.11.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

EBAMAINE KÄROL SOOVIB LEIDA OMA SÜDAMESÕBRAD! 🥰

Meie armas Kärol saabus turvakodu hoole alla juba mitu kuud tagasi. Esialgu olime kindlad, et kassitirts jõuab enne päriskoju minna, kui teda päriselt tundma õpime, kuid võta näpust… Väike karvakera on siiani turvakodus päriskodu ootel!

Vahva Kärol on üks tõeliselt vastupandamatu kassike! Ta on hell ja ebamaine ning väga rahulik. Tema ei ole üks nendest, kes ilmtingimata Su kohe uksel pikali jookseb ja mööda pükse üles ronib, et saaks Sinuga koju kaasa tulla. Tema on hoopis üks neist, kes käppade sõtkudes pesas ootab – vaatab ja uudistab Sind ning üritab Sind sireenide kombel enda juurde kutsuda. Kärol tahab Sinu südant tõeliselt puudutada ja luua sideme, mis oleks tugev ja katkematu. Eks see ongi temale ka vastu töötanud, sest turvakodus leiavad ikka kiiremini kodu need kassid, kes kohe tulija jalgu hõõruma lähevad. Kuid meie usume, et väikene paimaias ja hell Kärol leiab selle maagilise sideme, mida ta on otsinud ja oodanud!

📌Kui Sina tahaksid meie hella ja paimaia Käroli enda südamesõbraks võtta, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kärol on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 02.08.2020.