Pood
0

Kasside Turvakodu

NORBIT – 07.05.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Mõista, mõista, kes see on: seestpoolt rõõmus ja lustlik, pealtpoolt üleni oranž, ise poiss kui ponks? Ei keegi muu kui meie Norbit! Muide Norbitil on isegi silmad oranzid. Ning laiemas laastus kuulub ta mõmmik-kasside suguseltsi, nii olemuselt kui välimuselt. Oranž mõmmik-kass! Seda juba naljalt üle ei trumpa!

Norbit on muheda iseloomuga, särtsu täis, mänguhimuline, uudishimulik ning saab hästi läbi teiste kassidega. Tema elu paraku senini ei ole olnud kerge: ta on pärit üheksapealisest kasside seltskonnast, kes elasid ühe eaka inimese kodus väga kehvades oludes; sealt toodi nad talvel Turvakodu hoole alla. Vaene Norbit on pidanud pikemat aega võitlema ka kõrvahaigusega, kuid nüüd viimaks paistab, et terviseprobleem hakkab taanduma.

Norbit ise kommenteerib nõnda: “See Kõrvahaigus on tõesti üks vastik tegelane, ronis ilma loata minu Kõrvadesse elama. Küll minu Kõrvad on alles maadelnud selle lontrusega. Aga nüüd vennikesel hakkab võhm välja minema. Ma kohe tunnen, et ta peagi kukub matsti kõhuli ning minu Kõrvad kuulutatakse maadlusringis võitjaks. Hah! Kes viimasena naerab, naerab paremini! Kui ma päris terveks saan – oi, kuidas ma siis silkan ja mängin ja nurru löön! Ma olen tegelikult väga rõõmsameelne kass. Ja muidugi ka väga vapper – puuris juba luban pai ka teha!”

Ka vabatahtlikud usuvad, et Norbiti tervisega saavad asjad peagi joonde ning armas mõmmik on valmis Koju minema. Norbitist saab kindlasti pereliige, kes kõigi tuju tõstab, sest hoolimata eluraskustest on ta säilitanud elurõõmu ja optimismi ning tema olemuses on midagi väga lustlikku.

Kui tahad saada vahva oranži mõmmik-kassi Oma Inimeseks, tule meie nurrikule külla! Norbit on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 30.12.2019. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.