Pood
0

Kasside Turvakodu

RÕNNU – 11.02.2024

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodu ootamas

UUES KODUS KOOS TORMIGA!

Meie kallid Tormi ja Rõnnu saabusid meie hoole alla 2020. aasta maikuus ühepäevase vahega erinevatest kohtadest. Õigepea sõlmisid nad omavahel suure suure sõpruse ning on täiesti lahutamatud. Kus on Tormi, on ka Rõnnu ja vastupidi… Oleme aru saanud, et nad peavad koos koju minema, sest üks ei saa teiseta. Nende lahutamise järel vajuksid nad tõelisesse depressiooni. Kuid see on saanud ka neile tõeliseks takistuseks kojuminekut… Jah, inimesed ei taha kahte kassi korraga võtta.

Nüüd on aga Rõnnu tervis halvenenud ning enam me ei saa lihtsalt oodata… Rõnnu vajab nüüd ja praegu hoiukodu või ime korral päriskodu. Aga sinna (hoiu)koju peab ta minema koos Tormiga. Nad lihtsalt ei saa teineteiseta… Nad murduks ilma teineteiseta.

Aga kust leida kodu või hoiukodu, kes oleks valmis nad nüüd ja praegu mõlemad endale võtma? Kes oleks nõus võtma kaks keskealist kassipoissi, kellest üks vajab ravimeid…

Me ei tea.

See tundub nii võimatu, aga me peame ta leidma, sest…

Sest Rõnnu lihtsalt hääbub ja turvakodu ei saa jääda tema viimaseks koduks.

Ei saa…

Neil on veel pikad aastad ees üheskoos, kui vaid leiaksime koduse keskkonna, kus nad koos elada saaks.

Oeh, palume kogu südamest – tule appi! Sinu abi on nii-nii vajatud, nüüd ja praegu!

Kui pakuksid meie musudele hoiukodu, siis oleme Sulle alati toeks – tasume ja seisame kogu Rõnnu ravi eest, kui tal seda tulevikus vaja on, oleme Sulle nõuks ja toeks, anname kiisude hoolitsemise eest vajalikud vahendid ja kõik muu. Lihtsalt… PALUN, TULE NEILE APPI!

Me loodame imele.

Me loodame, et Sina oled meie ime!

Palun aita, sest muud võimalust ei ole…

Kui saaksid poistele hoiukodu pakkuda või soovid nende kohta lisainfot, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Tormi ja Rõnnu tegemisi saad jälgida nende instagrami kontolt.