Pood
0

Kasside Turvakodu

JOHANNA – 11.09.2020

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!
TILLUKE KUJUNDMAGAJA JOHANNA IGATSEB LEIDA PÄRISKODU! 
 
Hei, mina olen väike Johanna! Küllap imestad, kust see kringikujuline kassitirts pärit on? Mina tulin sellistest vahvast kohast nagu Kohilast. Kasvasime seal koos vennakese ja emmega üles ning ühel hetkel toodi meid Tallinnasse turvakodusse.
 
Hoiukodus sain esimest korda tunda pehmeid patju ja tekke ja oooh, see diivan… Pole üldse imekspandav, et ma hoiukodus kujundmagamise tšempioniks olen saanud! Nende tekkide ja patjade vahel on ju nii mõnus keerutada ja tukkuda!
 
Vanasti tukkusime siin koos vennaga, aga tema on nüüd kodus. See teeb mind hirmus õnnetuks. Ei, mitte see, et vennake üksi koju läks, vaid see, et minule südamesõpru ei leidu… Kas ma olen siis tõesti nii inetu? Vennake oli ju triibik ja tema on varsti juba 2 KUUD päris oma kodus. Oeh, millal küll minul ükskord niimoodi veab?
 
Kui Sina tahaksid täita minu elu suurima unistuse ja mulle päriskodu pakkuda, siis tule mulle külla ja vii mind koju! Saan hoiukodus olla veel vaid mõned nädalad ning ma loodan kogu südamest, et leian selleks ajaks endale uue pesapaiga – seekord sellise, mis oleks igavene!

Olen saanud ussirohtu ja kiibitud, enne uude koju minekut saan ka vaktsineeritud.

Kui sooviksid mulle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.