Pood
0

Kasside Turvakodu

NUFFI – 28.03.2021

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Kassipoiss Nuffi teadaolev lugu algab ühest tormieelsest päevast veebruari lõpus. See oli päev, mil taevasse kogunesid ähvardavad tormipilved ja õhus oli aimdus, et külm ja niiske päev läheb veel külmemaks ja veel niiskemaks. Väike must-valge karvapall puges suure prügikasti alla ja oli nii hirmunud, et ei osanud esiti kuhugi joostagi. Just sealt üks möödakäija ta leidis ja koju tõi. Kust või kuidas ta sinna sai me ei tea, kuid selge oli see, et nii väike ja õnnetu hing ei saanud sinna üksi külmuma jääda.

Tuppa jõudes ei osanud Nuffi esiti asjast midagi arvata- ta väike keha võbeles ja vesised silmad vaatasid inimesele kurvalt otsa. Polnud aru saada kas tal oli külm või lihtsalt nii hirm. Esimese asjana läbis Nuffi hulga spaa protseduure – kasukapesu ja -kuivatus, silmade ja kõrvade puhastamine. Siis oli aeg kõht korralikult täis süüa. Nuffi muudkui sõi ja sõi ja sõi…. Mine tea, millal ta üldse viimati süüa saigi? Nuffi oli küll silmnähtavalt tänulik, aga samas hirmunud ja ehmus iga väiksemagi hääle peale.

See oli just vahetult enne seda kui inimesed viiruse kartuses oma kodudesse varjuma hakkasid. Tagantjärele mõeldes on see uskumatu õnn, et Nuffi just siis inimeste teele sattus. Tänu sellele sai ta piiramatult inimeste tähelepanu ja õppis tasapisi, et need kahejalgsed polegi nii hirmsad. Selle ajaga saime jagu mitmest tänavakiisudele nii iseloomulikest haigustest ja parandasime ära nurrumootori, mis nüüd käivitub kohe esimel puudutusel. Nuffile meeldivad paid, päikeselaigus tukkumine, paberist väikeste pallide tagaajamine ja teiste kassidega hullamine.

Nuffi on nüüd valmis oma päris koju päris inimeste juurde minema. Kui Sa tundsid Nuffis ära oma sõbra siis kirjuta talle kiri info@kassideturvakodu.ee.