Pood
0

Kasside Turvakodu

PÄÄSUKE – 16.01.2024

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Meie vahva Pääsukese nimi võiks vabalt olla ka hoopis Mõmmik, sest teist nii armsa mõmmiku näoga kassi me ei tea ega tunne. No vaadake vaid, kui armsalt sümmeetriline on tema nägu – isegi inimmaailma näomodellid on tema peale kadedad! Meid võtab aga Pääsukese armas ümar näokene lausa põlvist nõrgaks ning loodame, et keegi samasuguste tunnetega inimene näeb Pääsukest ja kingib talle päriskodu!

Kui esialgu oli Pääsuke tagasihoidlik kassipoiss, siis ühel päeval otsustas ta, et aitab küll… Pääsuke tuli ühe hüppega köögikapile kraanikausi kõrvale, viskas potsti pikali ja hakkas inimest inspekteerima. “Jaajaa, joogikausid on piisavalt puhtad. Tubli! Krõbinaid võiks natukene rohkem panna. Jah, just. Sellest piisab. Konservid… Ei, ikka kuhjaga. Veel… Natuke veel… Veel. No olgu, sinu võit. Aitab küll.” Niimoodi meie väike musirull inimest jälgib ja iga päevaga aina rohkem inimesega kohaneb. Pääsuke on ka Paikursustele paberid sisse viinud ning nüüd ootame kannatamatult kõik koos, millal Pääsuke paikassi diplomi kätte saab!

Pääsuke sooviks leida kodu, kuhu ta saaks kolida koos mõne oma sõbraga või kus oleks juba teine kass veel, kes endale seltsilist igatseb. Pääsuke on teiste kassidega suur sõber.

Pääsuke on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Uut kodu ootab ta alates 08.05.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust e-mailil info@kassideturvakodu.ee.