Pood
0

Kasside Turvakodu

PISAR – 30.05.2020

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!
PISAR – MURTUD SÜDAMEGA VÄIKE KASSIPOISS OTSIB OMALE KODU!
 
Oeh…
Mõnda kassikest nähes lihtsalt süda murdub pelgalt tema poole vaadates. Ei ole vaja näha kassikese sisse, nägemaks et tema süda on murtud.
Et ta on nii hirmul, kaitseta ja abitu…
Et ta vajab kedagi, kes teda hoiaks, hellitaks ning näitaks talle, millist armastust on elul talle pakkuda.
 
Üks seesugune õnnetu karvapall on meie kassipoeg Pisar.
 
Kassipoiss Pisarast on raske kirjutada. Pisaraga kohtudes on tema kurbus lausa füüsiliselt tajutav. Teda nähes võtab miski südame üle võimust. See miski tekitab südames tohutu tunnete tormi. Südamest käivad läbi kurbus, mure, armastus ning tohutu tahe teda kogu maailma eest kaitsta. Pisar lihtsalt on nii kurb, et see murrab südame.
 
Pisar on kõigest teismeline kassipoeg, kuid tema ei usu veel maailma headusesse. Ta ei tea, mida oodata, mida mõelda, mida loota või keda uskuda. Ning see teeb meid ääretult kurvaks. Meid teeb kurvaks, et nii tilluke olend on juba pidanud maailmas pettuma.
 
Nüüd otsime inimest, kes selle tillukese kassipoisi uskuma paneks. Uskuma headusesse, uskuma paituste võlujõudu ning uskuma armastusse. Uskuma, et tema on siin maailmas kõike head väärt ning elu on elamist väärt.
 
Me soovime kogu südamest, et kassipoiss Pisarast saaks päriskodus rõõmus, maailma nautiv kassipoiss, kelle silmad hakkaksid niivõrd särama, et tema nimeks võiks olla hoopis Päikene! 💛 Päriskodus võiks Pisarat ees oodata mõni sõbralik nurrumootor, kellega koos oleks julgem maailma ja oma inimeste headust tundma õppida.

Pisar on Sillamäe kolooniast pärit noor kassipoiss. Ta on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.