Pood
0

Kasside Turvakodu

RAGNAR – 12.09.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

JÄÄ HÜVASTI, KALLIS RAGNAR… 💔

Eelmise aasta märtsikuus saabus meie hoole alla kurbade silmadega õnnetu Ragnar. Kassike oli kaotanud surmale kõik – oma südamesõbra ning ühes sellega jäi ilma ka oma päriskodust. Seni kodusoojust nautinud Ragnar saabus turvakodusse ja jäi ootama oma teist võimalust.
Lootsime, et saatuse löögid on nüüd läbi ning Ragnar leiab kiiresti päriskodu, kuid ei… Arstlikul ülevaatusel selgus, et kassipoisil oli väga tugev neerupuudulikkus. Olukord oli lausa nii halb, et arstid ei ennustanud Ragnarile pikka iga, kui ta kiiresti kodusesse keskkonda ei pääse. Kassikese õnneks saatus tema teele Monika, kellele Ragnar sügavale südamesse puges ning kes talle teise võimaluse kinkis. Nad ei teadnud veel, et siit kasvab välja midagi enamat… Siit kasvas välja tingimusteta ja igavesti elav sõprus.
Tänu Monikale ja tema perele sai Ragnar teise võimaluse ning oi, kuidas kassike seda nautis. Sellest nukrate silmadega Ragnarist sai hoopis naeratav kassike, kes endale osaks saanud kodusoojust iseenesest mõistetavana ei võtnud. Tema uued südamesõbrad ei pidanud paljuks Ragnari eest tulihingeliselt võidelda. Kui kassipoiss vajas kiiresti arstiabi, ei kõhelnud nad hetkegi, et Ragnariga öösel või päeval kliinikusse tormata. Kui esialgu ennustati Ragnarile paari kuud, siis pere ja arsti ennastsalgav võitlus kinkisid Ragnarile juurde 1,5 eluaastat. Ja oi, kui ilusad need olid – muidugi olid need ka täis rasket võitlust, ent samal ajal täis kuhjaga armastust ja kodusoojust.
Eile, pühapäeval lahkus Ragnar igaveseks kiisudemaale. Oma viimased hingetõmbed tegi ta oma hoiuperenaise süles olles ümbritsetud armastusest.
Aitäh, armas Monika, et oma perega Ragnarile teise võimaluse kinkisite. Te sõna otseses mõttes kinkisite Ragnarile elu, sest vaid tänu teie kodusele hoolele ja armastusele sai kassipoiss juurde nii palju toredaid hetki ja oli alati kodusoojusest ümbritsetud. Kuigi praegu on südames kõrvetavalt valus, siis ühel päeval on seal südames vaid kõige kaunimad ja soojemad mälestused hetkedest koos Ragnariga…

Jää hüvasti, kallis Ragnar.

Oled igavesti meie südametes.