Pood
0

Kasside Turvakodu

PUHVTUPS – 23.08.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Märtsikuus avastasid tähelepanelikud naabrid ühe kortermaja aknal üksinda nutmas pisikest mustvalget kassipoissi. Omavaheliste vestluste tulemusel said naabrid selgeks, et kassiomanik on hiljuti haiglasse viidud ning kassike on seni korteris ihuüksi elanud. Kiiresti anti karvapallist teada ning see väikene nurrik päästeti üksindusest. Kiisuke toimetati Tallinna Loomade Varjupaiga hoole alla, kus ta oli väga stressis. Tänu koostööle Tallinna Loomade Varjupaigaga tõime kiisu turvakodusse, kus ristisime mustvalge kassipoisi Puhvtupsuks ning asusime teda julgustama.

Nüüd on sellest stressis ja õnnetust karvapallist saanud nr 1 konserviröövel turvakodus! Nii kui köögis käib “klõps” ja konservitops avatakse, on väikene Puhvtups välgukiirusel köögis. Ja tõesti, me ei alahinda seda, kui ütleme välgukiirusel! Nendel hetkedel teeb ta isegi meie aktiivsele Ronile silmad ette ning oma ümmarguste armsate silmadega ületab armsuselt isegi Shreki kiisu ümmargusi silmi! “Vaata mind, ma olen nii õnnetuke ja niiiii “tilluke”! Ma lihtsalt vajan hästi palju konservi, et mu murtud südant ravida”, vihjab Puhvtups.

Lisaks oma konservilembusele on Puhvtups veelgi oma iseloomu meile avanud. Nüüd me teame, et Puhvtups on üks tõeliselt paimaias kassipoiss! Eriti hea meelega vahetab ta paitusi konservide vastu – sina paita ja mina söön konservi… Justkui tegelikult saaks paitustest kasu vaid inimene. 😛 Kuid eks tal on tõsi ka, sest Puhvtupsu paitades lendab stress aknast välja võluväel!

Nüüd ootab meie imearmas väikene konserviröövel Puhvtups uut võimalus – uut kodu ja uut südamesõpra! Endise kodukassina on tal turvakodu suurearvulises kassiseltskonnas raske ning ta tahaks nii väga juba pehmetel patjadel tududa!

📌Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee

Puhvtups on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 18.04.2020.