Pood
0

Kasside Turvakodu

LYSANN

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

09.03.2020

Meil on läinud väga hästi, oleme kõik üksteisega kenasti harjunud ja võiks õelda,et Missy(Lysanne)elab nagu kuninga kass. Ringi luusimiseks on tal suur maja ja pesa saab teha igasse voodisse,diivanile või pehmele vaibale,kuhu aga hing ihaldab(spetsiaalselt tema jaoks ostetud pesad aga ei huvita teda üldse). Talle meeldib ka vahel kaissu pugeda, tavaliselt küll lihtsalt tulla ja kõhupeale ennast siruli visata ja siis silma sisse vaadata,et noh…..millal siis süüa ka saaks.

Kui mängutuju peaks peale tulema,siis tuuseldatakse ringi nii et asjad lendavad ja vaibad kortsus. Punane pael on endiselt lemmik. Ta on nii mõneski mõttes natuke nagu koera moodi Kui paelaga tahab mängida, siis haarab selle hambusse ja toob selle su ette, ise njäugudes. Vahet pole,kas on öö või päev. Samuti, kui meil naabrikass terrassi ukse taga käib, siis tehakse muidu vaikse kiisu kohta sellist kisa, et kõik ikka kuuleks(see juhtub ka enamasti öösiti).

Oeh,Missyst võiks rääkima jäädagi. Ta on väha sügavale meie südamesse pugenud ja tundub,et ta oligi meie jaoks ainuõige kiisu. Aga lisan ka mõned pildid tema naljakatest magamispoosidest.

Lysann hoiukodus