Pood
0

Kasside Turvakodu

ÖÖBIK – 09.08.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

ARMAS ÖÖBIK ON KODU OODANUD JUBA 1,5 AASTAT – KUS KÜLL ON TEMA KODU?

2019. aasta jõulude eel saime teate 9-pealisest kassikolooniast. Kiisud elasid ühes lagunevas majas väga kehvades tingimustes ning vajasid väga abi. Uut aastat alustasid kiisukesed juba meie hoole alla turvakodus. Nende seas ka imearmas süsimust Ööbik!

Juba esimestel päevadel saime selgeks, et väikene Ööbik on üks eriline väike tegelane. Kui ta saaks, siis veedaks ta kõik minutid pallikesi taga ajades ja paitusi noolides, kuid kahjuks millalgi peab ju tukkuma ja sööma ka. Ööbik töötaks heameelega iselaadivate akude peal, et koguaeg inimesega seltsida, olgu see siis koos mängides, lähedust või süüa noolides.

Väikene Ööbik saab väga kenasti läbi ka teiste kassidega, sest koos on ju põnev mängida ja toa erinevaid nurgataguseid uudistada. Üheskoos saab ka aknalaual tuviparaadi jälgida ja linnukestele tunnustavaid kiitusi käuksuda. Teinekord saab ka koos ühte pessa magama pugeda ja pärast koos inimeselt süüa ja paitusi noolida. Ühiselt tegutsedes jõutakse ju kiiremini sihile!

Kuna Ööbik on nii kaua päriskodu oodanud, siis muutub ta iga päevaga aina õnnetumaks. Ta tahaks juba nii väga päriskoju minna!

Ööbik on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 30.12.2019.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.