Pood
0

Kasside Turvakodu

PATRICK – 14.11.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!1

 

SOS- SCOTTISH FOLD SUGEMETEGA PATRICK VAJAB KIIRESTI KODU!

Hirm.
Segadus.
Üksindus.
Murtud süda.

Meie hoole alla on jõudnud Scottish fold sugemetega kassipoiss Patrick, kes saabus turvakodusse pärast keerulist olukorda kodus. Väikene Patrick ei suutnud aasta jooksul pere pisiperega harjuda ning laste ohutuse ja Patricku rahu taastamiseks otsustati kassipoisile otsida uus kodu. Rasked otsused ja valikud tehti eesmärgiga kõigile osapooltele pikas perspektiivis südamerahu leida. Patricku jaoks ei ole aga südamerahu veel saabunud…

Tema on segaduses.
Tunneb end üksi ja õnnetuna.

Me mõistame, et Patricku süda on murtud, ta ei mõista, kuhu ta on sattunud ning mis edasi saama hakkab. Mida oodatagi kiisust, kes on harjunud oma kodus olema ainus kass, kuid nüüd viibib turvakodu keskkonnas? Muidu sõbralik kiisu ei oska oma kurbusega toime tulla. Tema ei mõista, et tahame teda lohutada ja seda valu leevendada. Enda südame kaitsmiseks on Patrick endasse tõmbunud ning sooviks pigem olemata olla.

Väike stressis Patrick vajab kiiremas korras päris oma kodu! Eelistatult kodu, kus poleks väikseid lapsi ega teisi loomi. Garanteerime, et Patrick on sõbralik ja paimaias kiisu, kui tema murtud süda saab parandatud.

Patrick vajab kiiresti päriskodu pakkumisi!
Kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee