Pood
0

Kasside Turvakodu

BRITTA – 21.11.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Kassitüdruk Britta on üks nendest õnnetutest kassikestest, kes on jäänud ilma oma kodust. Britta omanik ei olnud just parimate elukommete ja loomapidamisharjumustega inimene ning vaene kassitirts elas väga kehvades tingimustes. Kes teab, võib-olla oli hoopis hea, et Britta kodu pidi vahetama, kuid hetkel Britta seda veel ei mõista. Arusaadavalt on tema hetkel elumuutusest suures stressis.

Britta viibib ühe heasüdamliku inimese juures ja ootab uut kodu, kuid kahjuks ei ole seegi ootus Britta jaoks mugav. Selles peres on juba mitu kassi ning kahjuks on selgunud, et Britta ei suuda üldse teiste kassidega harjuda. Ilmselt on seda kõike Britta jaoks hetkel lihtsalt palju – uus elukoht, teised kiisud. Olude sunnil elab Britta eraldi toas, kuid see teeb teda veel õnnetumaks.

Väike kurb Britta vajab kiiresti uut päriskodu – pere, kes oleks hooliv, armastav, teadlik ning alati olemas. Arusaadavalt sooviks Britta olla oma kodus ainus kass.

Kui Sina sooviksid Brittale abikäe ulatada ja talle päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee