Pood
0

Kasside Turvakodu

KIRKE – 27.12.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Me sõbrannaga siin arutasime ja otsustasime asja ära. Et astume Paiklubi liikmeks. Pooled kassid Turvakodus on liikmed ja väga soovitavad. Samas aga on ka teine partei kes arvab et paidest tuleb eemale hoida. Me tükk aega ei teadnudki mida teha… Aga siis vaatasime kuidas Paiklubi liikmete fotod ukse kõrvalt seinalt kaovad ning ilmuvad teisel tahvlil nimega “Kodu leidnud”…

Ja see ka kuidas kiisule järele tulnud inimesed oma väljavalitule otsa vaatavad, teda kussutavad ja nunnutavad… Ma tahaks et keegi mulle ka keegi niimoodi otsa vaataks! Ja viiks pehmete patjade peale kohas nimega Kodu…

No ja siis Paiklubi esinaine, üks koheva sabaga tädike – nimesid ei saa nimetada, andmed on salastatud – ütles et Paiklubi liikmeks astumine ongi just kõige sirgem tee sinna pehmete patjade peale. Et need kassid kes liikmeks ei astu on lihtsalt kõlupead. Aga hoiatas ka et ainult tõsiste kavatsustega kassid pääsevad klubisse ja liikmeks võetakse intervjuu tulemuste põhjal.

Enne intervjuud olin nii ärevil et ei saanud öösel sõbagi silmale. Hommikul kõik kandidaadid olid mängutoas järjekorras . Me sõbrannaga läksime koos et julgem oleks. Kui meie kord kätte jõudis, kassimammi vaatas meid range pilguga ja küsis: “Noh, neiud, kuidas te ennast kirjeldaksite ja mis on teie eesmärk klubi liikmeks astumisel?” Mul hakkasid käpad värisema ja saba kukkus viltu. Sõbrannal vajusid vurrud sorgu. Selle peale esinaisel hakkas meist vist hale ja ta sosistas käpa varjust vastuse ette: “Saada nunnuks paimaiaks sülekassiks.” Siis tegi näo et küsib uuesti ja meie vastasime. Ja õhtul klubi juhatus pärast koosolekut krõbinakapis teatas et me mõlemad oleme vastu võetud!

Too tädike ütles et mul on väga head eeldused ning et tema arvates  saab minust pai- ja sülekassi ametis peagi täielik proff. Tahaksin veel mainida et mul on ka väga hea iseloom, olen malbe ja sõbralik, lausa ideaalne kassineiu. Imeilus olen ka – hehee, vähemalt enda arvates…  Aga vaadake mu pilti! Ega mulle ilmaaasjata ei pandud nime mis kunagi kuulus imekaunile muistsele nõiale! Tulge mind vaatama-a-a!

Kirke on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 18.07.2019.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee