Pood
0

Kasside Turvakodu

LIISU – 15.06.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS KOOS ELLIGA

Liisu on 2018. aasta suvel sündinud triibikutirts, keda on tabanud suur õnnetus. Pärast peaaegu aastat päris oma kodus tuleb Liisul koos oma parima sõbranna Elliga pereliikme allergia tõttu kodu vahetada. Kuhu on kiisudel minna? Kas parimad sõbranna saavad kokku jääda või lisaks kodu kaotusele kaotavad nad ka teineteist?

Kohe-kohe aastaseks saav Liisu on noor ja uljas kassipiiga, kes koos parima sõbranna Elliga moodustavad ideaalse koosluse. Kaks nurrumootorit on omavahel täiesti lahutamatud ning kui me ei teaks, et nad on erivanuses, võiks arvata, et nemad on küll kaksikud. Elli ja Liisu armastavad üheskoos mängida, koos pesas teineteise kaisus tukkuda ning ka kasukapesu toimub üheskoos, kord Liisu, kord Elli karvu sirgeks siludes. Kui Elli on väljapeetum ja selgelt elukogenum kassike, siis Liisu on veel noor ja uljas, kes aeg-ajal vanema sõbranna õpetusi vajab. Ei ole harvad korrad, kui Elli Liisu uljusele piiri tõmbab ning näitab, millal mängud liiga aktiivseks muutuvad. Üheskoos – teineteist täiendades- moodustavad nad imelise kassipaari, kes muudaks iga pere äärmiselt rõõmsaks.

Liisu on steriliseeritud ja vaktsineeritud.

Kui Sina sooviksid kassikeste mure lahendada ning neile igavese ühise kodu kinkida, siis kirjuta neile aadressile info@kassideturvakodu.ee