Pood
0

Kasside Turvakodu

PANTER

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

05.04.2018

Kaks ja pool kuud on möödunud oma tõusude ja mõõnadega, aga võime kokkuvõttes öelda, et positiivselt. Kuigi vahepeal olime lootust kaotamas, kuna inimest ta ikkagi ei usaldanud ning muul ajal kui toitmisel sõber ei olnud, siis nüüdseks laiutab diivanil koos pererahvaga ja on väga paimaias.

Jutustab palju, päevasel ajal lindudega keda naabermajade katustel koduakendest näha on ja õhtuti toriseb oma mänguasjadega ning uriseb naljakalt kui aeg oleks meil ta vurre silitada.

Energiat tal jagub: jookseb ja mängib aga nagu kassid ikka kel magamisanne looduse pool antud, viskab keset mängu pikali et end pesta ja veidi tukastada. Hommikuti tuleb suure käraga voodisse äratama ja püherdab linade vahel kuni kõik on voodist väljas.

Süüa talle meeldib. Algul kass toitu nähes kräunus, muutus isegi agressiivseks ja sõi kausi kugistades tühjaks mõne sekundiga, siis tänu kindlatele söögiaegadele ja mõne nädalase lusikaga toitmisele, on nüüd rahulikult toitu oodanud ning vahel isegi kraapinud kausile peale ja jätnud seda nö hilisemaks.

Järjepideva koolituse tulemusel oleme õppinud rahulikult sööma, süles olema, käsu peale istuma ja nüüd kui ilmad ilusad, käime rihmaga hoovis lühikestel jalutuskäikudel.

Pahandusi pole teinud. Vaase ümber ei ole ajanud ja laua peal (vähemalt pereliikmete nähes) ei käi. See-eest lilli meeldib näksida. Ja telekat vaadata! Lemmikud on multikad ja reklaamid ning eriliselt huvitavad linnu- ja kassivideod YouTubest.

Panter sai endale uues kodus ristimispeo mil ta sai endale hüüd-, päritolu-, turvakodu- ja perekonnanime. Lisaks ka kasuvanemad, kes ta eest hoolitsevad kui pererahvas puhkusele sõidab.

Täispikk nimi meie süsimustal panteril on:

Ziggy TheGhetto Panter.

 

Panter turvakodus