Pood
0

Kasside Turvakodu

KOMMIKE

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

26.03.2019

Meie pisike Kommike ristiti laste poolt Kittiks 🙂
Ma võiks öelda, et meil läheb väga hästi. Kitti on kohanenud ideaalselt. Esimese õhtu kui jõudsime koju kükitas ta saunalava all, kuid meie paide vastu polnud tal juba siis mitte midagi. Ronisime rõõmsalt koos saunalava alla paisid jagama 🙂 Kuid andsime talle ka kohanemiseks ilusti aega ja rahu.
Juba sama õhtul kui lapsed magasid ja kodus oli vaikus, tuli Kitti uut kodu uudistama. Julges juba esimese öö veeta mitte saunalava all, vaid oma suures hubases elutoas pehme vaiba peal.
Mõned päevad tuli Kittil harjuda lastega, sest veidi suurema kilkamise peale jooksis ta peitu, kuid nüüd juba laseb lastel endale ilusti pai teha ja mängivad väga hästi koos. Ning laste lärmi peale jääb ilusti samasse tuppa, mitte ei roni peitu.
Ja oi, Kitti lemmik asi on külmkapp, nii kui keegi kööki läheb, on ta platsis ja nurrub ja ootab, kas külmkapist ka midagi head talle kukub. Ta on meil väga hea isuga suur maiasmokk 🙂
Tundub, et on nädalaga (ja mõni päev peale) väga ideaalselt uue koduga ära harjunud, sest kui koju jõuame, siis on ta uksel vastas ja kontrollib, kes koju jõudis. Päevad veedab ta ikka suuremas osas, kas aknast välja vaadates, magades või mängides. Avastasime, et Kitti oskab väga vahvalt ka ise mängida, ajab mööda tuba palle taga 😀 Ta on väga uudishimulik meil veel, kuid väga tubli kass, kes saab aru, et asju ei tohi lõhkuda (kraapida). Esimesel õhtul avastas Kitti ka telekat väga vahvalt, uuris ja puuris telekat nii eest kui tagant, et mis tore värviline asi see seal jookseb, siiani veel tardub vahel mõneks hetkeks ekraani vaatama/uudistama.
Igatahes oleme meie väga õnnelikud, et Kitti on meiega  ja saime endale võiks vist öelda maailma suurima pai armastaja, teda võiks tunde niisama paitada ja aeg kaob 🙂
Usun, et ka Kitti on rahul sellega, millise hubase ja toreda kodu ning pere ta sai, kuna otsib hästi palju lähedust 🙂
Parimat soovides ja edu teile teie tegemistes! Olete suurepärased inimesed!