Pood
0

Kasside Turvakodu

MUFFIN – 02.07.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Hei, sõbrake, vaata mind! Mind kutsutakse Muffiniks, kuid ma ise eelistaksin, kui minu poole pöördutaks kui Mõmmiku, Musimõmmi või Nunnu poole. Ma saan aru küll, et oma ümarate kehavormidega võin ma ühele kohevale muffinile sarnaneda, aga tegelikult tahaksin ma nii väga olla hoopis kellegi kaisukass! Lebotada mulle meeldib ning seda eriti inimese lähedal – hakkaksin Sulle küljesoojendajaks iga kell!

Hetkel elan turvakodus, kuid siin on niiiiii igav. Päevast päeva kõnnivad vabatahtlikud mööda, räägivad läbi puuri, kui nunnu ma olen ja kõnnivad edasi. Ütlevad, et mul on veel vara puurist välja tulla, sest ma alles jõudsin siia. Mis mõttes vara välja tulla? Mina tulen, näen ja võidan! Aga pole lugu, see turvakodu mind eriti ei vaimustagi – parema meelega rändaksin kohe päris oma koju ning tuleksin, näeksin ja võidaksin hoopis seal kõigi südamed! Mis mul nendest kassidest siin, kui ma saaksin hoopis Sind iga päev rõõmustada?!

Kui Sina igatsed endale minusugust triibulist küljesoojendajat, kes iga päev Sind armastavate silmadega vaataks, siis kirjuta mulle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Olen kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootan uut kodu alates 05.03.2019. Päästetud olen Kohtla-Järve varjupaigast.

Vaata videot Muffinist siit.