Pood
0

Kasside Turvakodu

SABATÄHT – 06.03.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Mis saab siis, kui ühel hetkel Su kõige kallim inimene satub nii raskesse olukorda, et kõigi elu ootab ees sunnitud muutus? Kui oled sattunud olukorda, kus lihtsaid valikuid ei ole ning kõik peavad läbi tegema raske muutuse… Kui need Sulle tuttavaks saanud paikäed tõstavad Sind pisarate saatel transpordipuuri, sest saatus on mänginud kõigile julma “vingerpussi”.

Just nii juhtus meie kalli Sabatähega, kes eelmisel kevadel turvakodu hoole alla jõudis ning kiiresti päris oma koju läks. Mõni nädal tagasi kirjutas meile õnnetu Sabatähe omanik, kes rääkis, et teda on tabanud tõsine haigus ning endaga hakkama saamine on raske, rääkimata kassi pidamisega toime tulemisest. Kogu pere oli sunnitud koos lastega kolima ema kahetoalisesse korterisse, kus juba mitu kassi ees ning mõeldes Sabatähele oleks tal parem leida uus armastav päriskodu.

Mõni päev tagasi tuligi Sabatäht turvakodusse ning tema jaoks on muutus olnud väga raske, nii nagu ikka koduste kasside jaoks. Sabatäht on segaduses, stressis ja hirmul – ta ei taha teiste kasside läheduses olla, ta tahaks taas kodus pehmetel patjadel tududa. Ometi oleme kindlad, et Sabatähe jaoks on siin maailmas kindlasti olemas inimene, kes talle päriskodu sooviks pakkuda. Kui Sina võiksid olla see, kes meie majesteetliku sabaga Sabatähele päris oma kodu sooviks pakkuda, siis kirjuta kassitirtsule!

Sabatäht on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 12.02.2020

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.