Pood
0

Kasside Turvakodu

KÕRVIK – 27.09.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

KIISUDEMAAL 27.09.2018

Kõrvik lahkus kiisudemaale maksa-ja sapipõiepõletiku ning fipi tõttu 🙁

_______________________________________________________________________________

Vaatad et tühi koht. Või tühi puur. Aga siis näed et kaks ümmargust silma hiilgavad pimedusest. Lähed lähemale ja ennäe! Siin on üks kass. Imetore must kass. Karvane nagu kasukas.

Kassiproua tutvustab ennast nii:

“Tere, mina olen proua Kõrvik. Jaajaa, just nimelt nagu… läkiläki. Võin istuda sul peas ja pead soojendada. Või istuda kaela ümber ja kaela soojendada. Sest pane tähele, mina ei soojenda mitte ainult keha vaid ka südant. Ma olen Väga Soe Kass. Mul on süda nagu sepaääs.

Tahan sulle põue ja hinge pugeda. Pai võid teha igal ajal ja süles istumine on minu meelistegevus. Aga natuke armukade olen ka. Mis seal salata, tahan olla Sinu ainuke südamekass. Aga ma olen seda väärt, usu mind! Kui Sul olen mina, pole Sul teisi üldse vajagi. Mina tahan kogu aeg Sinuga suhelda ja olen nunnu ja armas ja löön nurru kolme kassi eest. Ja oleks hea kui kodu oleks selline… rahulikumat sorti, mitte väga palju lärmi ja sekeldamist, siis ma tunnen ennast turvaliselt ja saan ennast Sinu jaoks täielikult avada. ”

Kõrvik on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 27.08.2018. Saabus Tallinna varjupaigast.

Kui sooviksid Kõrvikule uut kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.