Pood
0

Kasside Turvakodu

NURRIITO – 16.10.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Nurr, nurr, nurr, mats, mats, mats. Nende helide järgi võib Nurriito hõlpsasti kassitoast üles leida. Kes see muu sellise õhinaga konservi matsutab ja ampsude vahepeal toidupoolist heakskiitvate nurrudega kommenteerib?

Vast oleks nurrumootorile pidanud hoopis nimeks panema Burriito? Sellel kassitoa kostilisel on ülihea isu! Kuid ega selles midagi halba ole. Loomaarstid ütlevad ju et kui kassil on hea isu siis tähendab et tervis on korras.

Nurriito vaatab vabatahtlikke alati sellise pilguga et millal järgmine portsjon meie restoranis siis ette kantakse? Khm, khm, kas ettekandjad on magama jäänud? Ning kui vabatahtlik üritab selgitada et sa just pistsid pintslisse taldrikutäie head ja paremat, siis nurrik vaatab suurte silmadega.

“Sa väidad et konservikauss oli minut aega tagasi täis? Mina küll ei märganud… Nägid oma silmaga kuidas konservikuhi minu kõhtu kadus? Huvitav, huvitav… Tead mis, teeme uue katse et tõde välja selgitada – täida õige see kausike uuesti …”

Kui kõht viimaks täis, on aeg küsida paisid. Needki  kaovad otsekui musta auku: Nurriito on hulgitarbija. Aga ärge paisid kokku hoidke, tasu on rikkalik: nurrud ja peahõõrumised ja viimase peal armas- ja nunnu olemine.

Nurriitol on ju kogenud kodukassi CV. Oskuste juures on suurte tähtedega kirjas: Mina tean kuidas inimestele meeldida ja neid õnnelikuks teha.

Kuidas saab vastu panna nurrmootorile, kelle südames on nii palju nurru-neutriinosid? No mis siis kui mõni ülearune konserviamps sinna kõhtu kaob… See kõht on ju nii väike, ega Oma Inimene sellest vaeseks ei jää. Tule vaatama meie Nurru-Neutriinot, vilunud kodukassi, kelle vahvate vurrude taga on hulganisti armsaid nurrusid.

Nurriito on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 22.08.2018 ja meie hoole alla jõudis Narva tänavalt.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.