Pood
0

Kasside Turvakodu

SÄBRU – 24.10.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

VAID 2-AASTANE HÜLJATUD SÄBRU PALUB TEIST VÕIMALUST…

Säbru on endine kodukass, kellest omanik loobus, kuna Säbru on aktiivse iseloomuga noor kass. Nagu noortele kassidele ikka, siis meeldib ka Säbrule väga mängida, inimestega koos ringi toimetada ja kodu ümber kujundada.

Turvakodus on Säbru end näidanud ainult heast küljest – ta on väga paimaias, tahab alati olla abiks kõikides tegemistes ja toimetustes ning on alati valmis sind sõbraliku peamüksuga kostitama. Säbru saab ka kenasti läbi laste ja teiste kassidega, seega sobib ta kenasti koju, kus on rohkem sõpru ees ootamas.

Säbru ootab endale päris oma kodu, mis oleks igavene. Sellist kodu, kus ei vaadata ainult tema kaunist kasukat, aga nähakse ka tema hinge. Tema ootab kodu, kus oleks lahke pere, kes armastaks teda ka siis, kui mänguhoos mõni vaas kogemata maha aetakse või kui nooruki eas ennast käppadega mööda vaiba äärt edasi tõmmatakse. Ta soovib kodu, kus pärast pikka päeva õhtul voodisse kaissu võetakse, nendesse ilusatesse silmadesse vaadatakse ja öeldakse: “Küll mul veab, et just Sina minu perre jõudsid!”… ja nii veel pikki pikki aastaid.

Kui Sina igatsed enda perre ühte pisikest krutskipiigat, siis kirjuta Säbrule aadressile info@kassideturvakodu.ee