Pood
0

Kasside Turvakodu

TASCA – 01.05.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kui inimesed esimest korda Tascat näevad, võivad nad ekslikult arvata, et oleme viiekuuse kassitüdruku täiskasvanud kasside sekka lubanud, sest just nii pisikest kasvu on miniatuurne, aga südikas Tasca. Kuigi Tascal on keha nagu väiksel kribul, on kassitüdruku sees suur ja aktiivne hing. Oi, Tascat võib ju kohata igal pool – inimesele uksele vastu jooksmas, köögis krõbinatünnis krõbinakvaliteeti hindamas, pesade pehmust katsetamas ja pehmeid paikäsi nautimas. Kõik oleks ju hästi, kuid…

Tascal on turvakodus lihtsalt NII IGAV! Siin pole üldse nii palju pehmeid paikäsi, kui ta loodaks, siin ei saa öösiti inimese kaisus padjal pikutada ega hommikuti hommikusöögilauas head ja paremat välja meelitada. Tasca tahaks ju olla koguaeg inimese juures – öösiti kaisus, hommikuti tööle saatmas ning õhtul esimesena uksel tervitamas. Tasca loodab, et tema päriskodus on palju pehmeid paikäsi ning et tema saaks olla kodu ainus nurrik, sest turvakodus on inimese jagamine 50 teise nurrumootoriga tema jaoks ääretult kurnav.

Kui Sina oled end tabanud mõttelt, et kassipojad võiksidki pisikeseks jääda, siis Tascaga on Sul see võimalus. Kassipoja kasvu kassitüdruk ootab oma päriskodu!

Tasca on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 23.03.2018. Pärit on ta Narva tänavalt.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee