Pood
0

Kasside Turvakodu

KEVIN

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

27.12.2017

Meil läheb väga hästi. Kevin on 1000% meie pereliige ning elab ka vastavalt. Näiteks on tal selge ja kehtestatud hommikune rutiin: kui äratuskell käib ja inimesed millegipärast ei jaksa voodist tõusta, siis ta tuleb ruttu appi. Kõigepealt ronib ta padjale ja hõõrub nurrudes nägu. Kui see ei tööta, on järgmine samm väike juuksepesu ja sakutamine (noh, äkki perenaine siis saab aru, et kell helises juba). Aga kui see ka ei tööta, siis millegipärast reageerivad need inimesed eriti hästi sellele kui käpaga-hambaga nende telefonividinate laadijaid katsuda. Siis saadakse ruttu aru, et kell helises ja see ju tähendab, et on aeg Kevinile hommikusööki anda.

Ehkki enamasti on ta meelistegevus eri kohtades ja eri asendites magamine, siis on ta samuti poole kohaga kütt ja jahib pulga otsas olevat pehmet mänguasja või teki all elavat kätt – oi, selle viimase saab ta ükspäev kindlasti kätte ka!

Tõesõna on see, et elu kassiga on nurrurohke ja armas ning oleme elukaaslasega mõlemad väga rõõmsad ning oleme mõelnud tulevikus ka Kevinile väikese sõbra võtmise peale. Meil on hea meel, et saame ühele väikesele hingele pakkuda sooja, head süüa ja kodu ning oleks tore kunagi tulevikus seda ka laiendada.

Kevin hoiukodus