Pood
0

Kasside Turvakodu

SÄDE

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

28.12.2017

Ma pole  kunagi kohanud nii siirast ja hea südamliku kassi nagu seda on Säde. Ta pole kordagi mänguhoos küünistanud või hammustanud. Ja kui see ka kogemata juhtub, siis on ta ise rohkem ehmunud. Päevasel ajal sahkerdab mööda korterit ringi ja on väsimatu. Kui Miuks on temaga mängimisest tüdinenud leiab kiiresti mängukaaslase kasvõi tolmurullis. Tema üks suurimateks lemmikuteks on ronimispuu kus rippumine on tema lemmik tegevus. Veel meeldib talle palli loopimine nagu koerale ja ta võib seda tunde teha ikka toob tagasi.

Õhtuti poeb ta perenaise kaissu nurrudes talle unelaulu. Meesterahvaid ja üldse võõraid veidikene pelgab eriti kui teevad äkilisi või järke liigutusi.

Me olime väga kindlad, et teine kiisu meie perekonda tulema peab. Kui uus kiisu oli käega katsutavas kauguses lõi sisse hirm “Mis siis kui kiisud oma vahel siiski ei sobi?”. Suur aitäh teile, et julgustasite ikka proovima, kuna päevast mil mandlisilmne Säde meie kodu uksest sisse astus oli meie perele selge, et see preili siit ei lahku. Ning sama võlutud temast oli ka meie kiisuhärra. Säde võttis väga kiiresti omaks meie pere elutempo ja usun, et talle see sobib.

Säde hoiukodus