Pood
0

Kasside Turvakodu

LONTU

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

27.12.2017

Lontu elab lustlikult. Elumuutus tingis elukoha vahetust ning uus kodu meeldib Lontule ja härra Trummile rohkem kui eelmine kodu.  Nüüd elame perega kodus, kus on kaminahi. Vot see on hea koht kus täiuslikult elu nautida ja soojendada kasukat. Ahjupuud on head küünte korras hoidmiseks ja tagaajamise mänge saab ka poole väiksemas kodus edasi mängida. Lontu on võrratu, muud öelda ei olegi. Endiselt oleme kõik tema poolt üle kallistatud, musitatud ja paitatud. Tema poolne tähelepanu ja hool kõigi pereliikmete suunas on kordades suurem kui meie kõik teda kokku kallistada jõuame.

Öösel vaatab ise, kelle juures magab ja hommikul on täpselt kella peale äratamine, sest 07:07 on kindlasti vaja juba söök kassidele serveerida, seda siis ka puhkepäevadel. Ta ei ole mitte kunagi kuskil üksi omaette, ikka kellegi süles, kõrval või juures. Räägib endiselt palju ja see on imetore. Ja kindasti kõigile, kes tahavad endale kassi võtta, võtke kohe kaks kassi, see on kassidele parim. Kui ikka pererahvas pika päeva on ära tööl ja koolides, on kahel kassil väga mõnus koos olla.

Aitäh Kasside Turvakodule, et imelist tööd teete ning meie pere rikkaks tegite, sest Lontu on puhas aare.

Lisasin mõned pildid, kus näeb väga hästi, et ollakse ikka 110% süles või kellegi peal sossutamas ning mõlemad kassid on endale privaatseks magamistoaks võtnud dušširuumi, sest seal on põrandaküte ning soojendada saab ära kõik küljed.

Lontu hoiukodus