Pood
0

Kasside Turvakodu

LAURA (UUE NIMEGA MONA)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

20.12.2017

Ei saanud jätta meiepoolseid jõulutervitusi edastamata, sest oleme ikka väga rahul oma vahva kassipreili Monaga (vana nimega Laura) ja ka tema on eluga ülimalt rahul! Ja just sellepärast pean Kasside Turvakodu tänama!

Tänaseks päevaks on kindlaks tehtud, et näritud ja ülesse harutatud kardin oli kindlasti meie kassipreili töö.. Monale nimelt väga meeldib ronida ja rippuda. Miski pole tema jaoks liiga suur väljakutse ja täpselt nagu väikse lapsega, tuleb ka temaga eriti valvas olla. Nii kui pöörad selja on ta juba ametis mõne uue pättusega. Nii me siis ehitame neid barrikaade kuhu vähegi võimalik, et oma teismelise kiisu ronimisaktsioonid mõistuse piiridesse jääksid. Saadan mõned illustreerivad fotod ja loodan, et need toovad rõõmu päeva! 🙂

Igaljuhul täname veel kord, et meie teed Monaga ühendasid ja jõulude puhul plaanime homme Turvakodule väikese rahalise annetuse teha, et ka neid tänada ja kiisusid abistada. Küll nad on ikka kõik nii vahvad ja omamoodi, võtaks kohe kõik kui ainult saaks!

Laura hoiukodus