Pood
0

Kasside Turvakodu

DAISY – 08.06.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Tere, mina olen väike Daisy. Olen lapiline nagu labakinnas, mida teie, inimesed koote, ja oma käppade otsa panete kui väljas külmaks läheb.

Kuid kodututel tänavakassidel pole midagi käppade otsa panna kui maa külmub. Aga külm hakkab neil ka. Väga külm. Minu lapilisse kasukasse on kootud kogu minu suguvõsa elulugu, kirju-mirjude tänavakasside elud, kes olid samuti armsad ja head, kuid kes ei jõudnudki õnnemaale. Meil, kassidel, on ka oma hingedepäev. Aga see on kevadel. Siis mõtleme kõigist sõpradest ja sugulastest, kes talve üle ei elanud.

Mõtlesin et minul läheb samamoodi. Et eks ma nii kaua kestan kuni lapiline kasukas külmale enam vastu ei pea. Kuid minule oli määratud suguvõsa needus murda. Head inimesed märkasid mind ja lapsukesi ja tõid meid sooja ja turvalisse kohta. Küll mul on hea meel, et pojukesed on juba hea elu peale saanud!

Aga kas oleks väga isekas soovida et ka mina hea elu peale saaksin? Oma koju, oma inimese juurde? Mina, Daisy, haarasin ju ka kinni lootuse lõngaotsast. Püüan jupphaaval enda suunas sikutada suurt ja head ja sooja kera, mis asub ühes korvis, ühes kodus, hella armastava inimese juures kes on olemas just minu jaoks. Mul on küll vahvalt kirju kasukas, kuid ma ei ole asi, ma ei ole labakinnas. Mind ei saa ära visata, asendada teise sarnase esemega. Olen väärtuslik, ainukordne, mul on hing. Ma olen olemas! Olen olemas!

Olen veel arg ja aegajalt natuke turris, kuid iga päevaga muutun julgemaks. Tulen sageli keskpõrandale inimest uurima, mängima, suhtlemist õppima. Maiasmokk olen ka! Maitsva konservi abil saab minu suhtlemisjulgust hõlpsasti turgutada! Paisid ihaldan, aga ei julge veel küsida.

Olen vapra hingega, kuid praeguseks olen võitlemisest nii hirmsasti väsinud. Elu on mind räsinud ja vintsutanud. Tahan armastust, sooja ja head kohta, kus ei pea enam võitlema vaid saab lihtsalt olla. Olla õnnelik. Palun leia mind, Oma Inimene!

Daisy on päästetud Võrumaalt, kus ta leiti koos poegadega. Daisy on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 06.11.2017.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee