Pood
0

Kasside Turvakodu

LUMINA

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

KODU KAOTANUD LUMINA OTSIB TEIST VÕIMALUST!

Meie teed ristusid Lumina omadega esimest korda 2017. aasta oktoobris. Kassitirts sai päästetud Saue valla ühest suvilapiirkonnast ning ta sai elus esimest korda tunda turvalist keskkonda ja hingesoojust. Mõne aja pärast leidis Lumina päriskodu.

Lumina elas oma kodus mõne aastakese ja käis suvitamas Muhu saarel. Ühel aastal jäi Lumina Muhu saarele maha kokkuleppel, et naaber toidab ja hoolitseb tema eest. Kuid ühel hetkel pidi naaber Kanadasse kolima ja Lumina… Lumina saatus jäi õhku. Kohalik külavanem võttis meiega uuesti ühendust ja palus abi. Muidugi ei mõelnud me sekunditi ja hakkasime Lumina turvakodusse tagasi jõudmist organiseerima.

Nüüd on Lumina turvakodus ja ootab teist võimalust. Tema esimene kogemus päriskodus kujunes tõeliseks… “seiklusteks”. Seekord sooviks ta midagi püsivamat ja stabiilsemat. Oma kodukest, mis oleks ÜKS ja AINUS ning kus omanikke oleks siiski samuti üks inimene või üks pere. Teate ju küll, et kui oled järsku justkui kõigi oma, siis tegelikult pole sa kellegi oma.

Kui Sina oled seesuguseks püsisuhteks valmis, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Lumina on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 12.11.2022.