Pood
0

Kasside Turvakodu

FREKI – 07.03.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Freki on väikese roosa ninaga imekaunis oranzikas-valgekirju kassike. Sellise kasukaga kiisusid luusib Turvakodu ringi juba mitmeid, kuid kindlasti oskab Freki perekonna seast välja paista just mitmetel põhjustel. Nimelt, kui korraldada Turvakodus konkurss “Kõige kiirem kiisu” on võitjaks kindlasti just Freki. Turvakodus ringi paisates ja energiat jagades ei jää ta kindlasti märkamatuks. Energiast puudu ei tule ja jagub veel teistelegi Turvakodu liikmetele.

Freki sarnasusest Mangoga räägitakse palju. Kuid kuidas eristada siiski kahte sarnast kiisut? Üheks märgiks, et nurga taga luusimas on just Freki, on kindlasti tema ülimalt armas ja roosa nina. Selle ninaga saab paljugi korda saata. Nimelt pole Freki veel täieõiguslikult paikass, kuid kui kiisuga tutvust teha, siis hakkab ta vaikselt ninaga paikäe soojust ja hellust tundma, siis veidi veel ja nii ta juba päevitab inimeste ees enda sooja südamega.

Kiisul on aga veel üks suur unistus, mille ta tahaks kindlasti täita. Freki tahaks veel ja enam silma paista inimesele, kes tahaks tema andeid lähemalt õppida. Kui Sina soovid näha, mida soovib Freki sulle näidata, siis kutsub ta sind Turvakodusse külla. Ehk saab siis ka Turvakodus tormav tuuleke enda päris koju veidi soojust paisata.

Freki on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Päästetud on ta Kohtla-Järve varjupaigast ja turvakodus ootab uut kodu alates 05.10.2017.

Ta ootab oma pere kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee