Pood
0

Kasside Turvakodu

ALISA – 30.10.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

 

Kui Alisa Turvakodusse saabus, nägi ta välja nagu ühesilmaline mereröövel. Karm hall kasukas, briljantrohelisega üle võõbatud vasak silm, operatsioonijärgne krae ning häälekas mjäu, mis terve Turvakodu tähelepanu talle koondas.

Naljakas võis see olla kõrvaltvaatajale, kuid Alisa jaoks oli asi naljast kaugel. Tervise päästmise nimel pidi Alisa loobuma ühest silmast. Ta pidi õppima maailma vaatama ja liikuma ainult ühe silma abil. Lisaks veel hinge sööbinud traumad elust tänaval. Kuid me usume, et Alisa on kass, kes suudab nõrkusest teha tugevuse – sest kõik mis ei tapa, teeb tugevamaks. Kuidas me seda teame? Sest juba nädal aega hiljem Alisa magas rahulikult oma pesakeses, lubas end suletutiga silitada, keeras peagi viltu nagu kõige nunnum kassipoeg ning sõi isukalt konservi. Hetkel on Alisa meeleolu heitlik, kuna teda häirivad väga teised kassid. Ta tahaks ülekõige inimese paisid, kuid teise kasside kohalolu on teinud ta ebakindlaks. Seetõttu tahab Alisa veelrohkem oma päriskodu leida, et saaks viimaks ometi üksinduses inimese paisid nautida.

Alisa on nagu ühe silmaga kaunitar Leela tuntud animatsioonseriaalist Futurama. Ka Leela oli “teistsugune”, ühiskonna heidikute hulgas sündinud mutant, kuid temast sai kosmoslaeva piloot.

Alisa karuse oleku taga on peidus kullast süda, mis on võimeline armastama täielikult ja igavesti – seda Oma Inimest, kes kindlasti kuskil olemas on. Meie näeme kristalkuulis Alisa saatust: talle on määratud saada piloodiks Oma Kodu kosmoslaevas, ja tema piloodi-istmeks on koht Oma Inimese südames.

Ta vajab inimest, kes laseks tal rahulikult paraneda, et tema tõeline olemus Armsa Kodukassina saaks taas avaneda ja õitsele puhkeda. Arusaadavalt soovib Alisa olla oma pere ainus südamekass.

Alisa on pärit Kohtla-Järve varjupaigast. Kassike on steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud ning ootab oma päriskodu alates 23.08.2017.

Kirjuta Alisale aadressile info@kassideturvakodu.ee